Over ons

Elianne Versluis

Elianne is 20 jaar. Ze heeft de MBO-4 opleiding Paardenhouderij en Sport afgerond en is in het bezit van de KNHS diploma’s Aspirant Instructeur en Instructeur Basissport (ORUN 2 en 3).Tevens is ze in het bezit van het KNHS Ruiterbewijs, het KNHS Menbewijs, en ze is BHV-er. Ze rijdt al paard sinds ze zes jaar is. En is nu full-time bezig met paarden.

Haar eigen paard, Ferro, heeft ze vanaf net zadelmak helemaal zelf opgeleid. Helaas heeft hij lange tijd stil gestaan met een peesblessure, maar ze heeft hem nu weer opgepakt en is inmiddels L1 gestart. Verder rijdt ze ook wedstrijd met Tommy, met wie ze inmiddels bijna door de L2 heen is. Trainen met Ferro doet ze wel al op hoger niveau, ze zijn inmiddels bezig met oefeningen van de M, dit pakt hij ook al heel leuk op.

Elianne heeft twee jaar manegelessen gegeven met haar eigen paarden en pony’s, veel privélessen en lessen in kleine groepen. Daarvoor heeft ze les gegeven op een manege van defensie waar ze les gaf aan groepen militairen. Ondertussen heeft ze ook altijd les gegeven aan ruiters met een eigen paard.

Nu gaat ze zich volledig richten op het lesgeven aan ruiters met een eigen paard of pony. Daarnaast zal ze tijd gaan investeren in haar eigen ontwikkeling, onder meer door het volgen van een opleiding gericht op het nog beter kunnen gaan begeleiden van de combinatie paard/ruiter.